Woning in Mikófalva, Heves, Hongarije

Verkoopprijs: € 41250
Beschrijving

Dé notarisvergelijker van Nederland

De woning bestaat uit een tweetal delen. Het tweede deel is in 1981 gebouwd. U kunt hier wellicht wat verhuren. Bestaat uit 4 kamers, de keuken, badkamer met bijkeuken en de zomerkeuken. Er moet een en ander verbouwd worden, maar huis en zeker ook de locatie maken dat het wel waard. Woning staat al een paar jaar leeg, maar er is al die tijd goed voor gezorgd.
Het perceel is 1.000 m2 groot en in de tuin de garage en een kelder. Verder veel bomen.
Elektra (ook 380V), gas en water zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning kan verwarmd worden met gas convectoren en/of hout kachels. Internet en/of telefoon aansluiten is geen probleem.
Mikófalva is een plaats tussen Eger en Szilvásvárad. Er wonen een 800 inwoners en u kunt er de dagelijkse boodschappen doen. Voor de wat grotere inkopen gaat u naar Szilvásvárad of Eger. Szilvásvárad is bekend van de paarden en ook kunt u daar heerlijk wandelen in de bergen. De stad Eger is zeker de moeite waard. Daar gaat u alle grote winkelketens vinden, maar er is ook een gezellig centrum. De burcht en de basiliek zijn zeker een bezoek waard.Vanuit Mikófalva bent u in 15-20 minuten in Bükkszék en daar een heel mooi zwembad.
Leuke woning in een goed gebied waar u zou kunnen gaan verhuren.Afbeeldingen
Overige kenmerken
Aantal m2
110
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
1000
Aantal slaapkamers:
3
Aantal badkamers:
2
Ligging

Locatie
Vakantiehuisjes bladeren
Informatie

Neem contact op met de eigenaar van deze woning en plan direct met hem of haar de bezichting

Gegevens
Adres