Woning in Ötvöskónyi, Somogy

Verkoopprijs: € 30769
Beschrijving

Dé notarisvergelijker van Nederland

Keurige woning en u kunt hier snel gaan wonen. De woning is in 2020 nog van binnen en buiten geschilderd. Dak is in goede conditie. Nieuwe ramen deur van kunststof zijn al aanwezig, maar moet de koper zelf erin laten zetten.
De woning biedt u de hal, dan is er links de grote slaapkamer en daar tegenover een kleinere. Verder rechts de woonkamer en vandaaruit gaat u naar de keuken, de bijkeuken en de badkamer.
Het perceel is 962 m2 groot en dar nog een kelder, de houtopslag en schuur.
Aan voorzieningen zijn water, gas en elektra aanwezig. Voor de afwatering is er de aansluiting op de riolering. De woning wordt verwarmd met houtkachels. Telefoon en Internet aansluiten is geen probleem.
Ötvöskónyi is met een 900 inwoners een flink dorp en u kunt hier prima terecht voor de dagelijkse boodschappen. Op een 1.000 meter van de woning is een treinstation met verbindingen naar Kaposvár (en dan Boedapest), maar ook naar het meer van Gyékenyes voor een heerlijk dagje waterplezier.
Dorp is rustig gelegen met veel bos in de heuvelachtige omgeving. De grotere stad is Nagyatád op een 7 km. Een echte stad met een 12.000 inwoners waar u alle gemakken kunt vinden die een grote stad heeft te bieden. Niet alleen op winkelgebied (Tesco, Lidle e.d.), maar ook restaurants, cafeetjes, barretjes ed. om heerlijk te genieten. Daarvoor kunt u ook naar het zwembad met thermaal bad en strand. Ook in Csokonyavisonta (21 km) die mogelijkheden.
Heerlijke omgeving om te ontspannen, vooral in de zomerdagen. Uiteraard ook alle medische voorzieningen in de buurt. Voor de golf liefhebbers is het leuk te weten dat de golfbaan van Hence op een 22 km ligt. Op ongeveer 20 km van Ötvöskónyi ligt het Kaszó natuurgebied. Is 18.000 ha natuur met bossen en er doorheen loop een treintje.
Prima woning waar u snel en permanent kunt gaan wonen.Overige kenmerken
Aantal m2
60
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
962
Aantal slaapkamers:
2
Aantal badkamers:
1
Ligging

Locatie
Meest bekeken vakantiehuisjes
Vakantiehuisjes bladeren
Informatie

Neem contact op met de eigenaar van deze woning en plan direct met hem of haar de bezichting

Gegevens
Adres