Woning in Somogytarnóca, Somogy, Hongarije

Verkoopprijs: € 24658
Beschrijving

Dé notarisvergelijker van Nederland

De woning moet opgeknapt worden, maar is structureel nog wel in goede conditie. Opknappen gaat zich lonen. De woning biedt u de woonkamer, twee slaapkamers, keuken en bijkeuken, badkamer en aparte WC.
Het perceel is 4.066 m2 groot en daar een garage, een kelder en nog de diverse verblijven voor de dieren van de vroegere boerderij.
Elektra, gas en water zijn aanwezig. Voor de afwatering is er de riolering. De woning wordt nu verwarmd met gas convectoren of de houtkachel. Internet en/of telefoon aansluiten is geen probleem.
 Somogytarnóca is een dorpje 5 kilometer ten noorden van de stad Barcs, langs de hoofdweg 68. Ligt naast Csokonyavisonta en in Csokonyavisonta een thermaal- en strandbad. Prima vertoeven in deze omgeving.
De wat grotere stad Barcs dus op een 5 km en de andere kant op dan bent u in een halfuurtje Nagyatád. Beide leuke steden met een gezellig centrum en ook diverse grote winkelketens. Op een 40 km bent u bij de internationale golfbaan van Hencse. Niet alleen leuk om te golfen, maar ook om buiten te zitten en lekker te kijken.
U kunt vanuit Somogytarnóca snel in Kroatië zijn.
Hier zit wat werk in, maar voor deze prijs kunt u er een prima woning van maken.Overige kenmerken
Aantal m2
98
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
4066
Aantal slaapkamers:
2
Aantal badkamers:
1
Ligging

Locatie
Vakantiehuisjes bladeren
Informatie

Neem contact op met de eigenaar van deze woning en plan direct met hem of haar de bezichting

Gegevens
Adres