Woning in Teklafalu, Baranya

Verkoopprijs: € 28205
Beschrijving

Dé notarisvergelijker van Nederland

Flink grote woning. Moet opgeknapt worden, maar biedt veel ruimte en als u meer ruimte nodig heeft kunt u de zolderverdieping bebouwen. In de woning de woonkamer, keuken, 2 slaapkamers badkamer en apart toilet.
Het perceel van 4.606 m2 is een prima ruimte om wat dieren te houden en waar u fruit en groenten kunt  laten groeien. Hier kunt u wonen zonder veel te moeten gaan kopen. Er zijn nog wat dierenverblijven welke te gebruiken zijn en ook nog een garage.
Voorzieningen als water en elektra zijn aanwezig. Gas is in de straat aanwezig. Voor de afwatering is er de septic tank. De woning kan centraal verwarmd worden met een hout gestookte kachel. Telefoon en/of Internet aansluiten is geen probleem.
Deze woning gaat u vinden in het dorp Teklafalu, een dorp met bijna 400 inwoners gelegen in het zuidwesten van Hongarije. Ligt op een 10-20 km van de grotere plaatsen Szigetvár en Barcs waar u alle grotere inkopen kunt doen. In Szigetvár is er ook een zwembad (ook thermaal bad), u kunt naar een restaurant, een terrasje etc. Voor de golfliefhebbers is er op een 30 km de mooie golfbaan van Hence.
Leuke woning op een perceel van een 4.600 m2.Afbeeldingen
Overige kenmerken
Aantal m2
115
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
4606
Aantal slaapkamers:
2
Aantal badkamers:
1
Ligging

Locatie
Meest bekeken vakantiehuisjes
Vakantiehuisjes bladeren
Informatie

Neem contact op met de eigenaar van deze woning en plan direct met hem of haar de bezichting

Gegevens
Adres