Woning in Tiszakeszi, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hungary

Verkoopprijs: € 53750
Beschrijving

Dé notarisvergelijker van Nederland

De woning bestaat uit twee verdiepingen. Op de begane vloer vindt u de hal, keuken met bijkeuken, woonkamer, twee slaapkamers, badkamer en apart toilet. Op de verdieping kunnen 2 kamers gemaakt worden. Onder de woning een kelder van een 20 m2.
De woning is voorzien van houten ramen en deuren en gedeeltelijk geïsoleerd.
Het perceel is 7.380 m2 groot en geheel omheind. Op het perceel nog veel bijgebouwen aan opslagruimte, werkplaats, dubbele garages en de oude stallen. U kunt hier prima weer wat dieren houden. Ook is er een waterput.
Voorzieningen als elektra (ook 380V), water en gas zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt verwarmd met een gas en/of hou gestookte centrale verwarming. Internet en telefoon kunnen aangesloten worden.
Tiszakeszi is een plaats met een 2700 inwoners en u kunt er prima de dagelijkse boodschappen doen. Prima aan te reizen. Tiszakeszi ligt iets ten zuiden van de snelweg M3. Op 7 km van Tiszakeszi ligt Mezőcsát en daar een thermaal bad. In Tiszacsege (ongeveer 10 km) een strand. Leuke omgeving met veel dingen te doen. Op een 23 km ligt de grotere stad Tiszaújváros.
Mooie woning voor permante bewoning met mogelijkheid om zelfvoorzienend te gaan wonen.Overige kenmerken
Aantal m2
104
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
7380
Aantal slaapkamers:
2
Aantal badkamers:
1
Ligging

Vakantiehuisjes bladeren
Informatie

Neem contact op met de eigenaar van deze woning en plan direct met hem of haar de bezichting

Gegevens
Adres