Automatisch vakantiewoningen plaatsen

Automatisch vakantiewoningen plaatsen

Automatisch vakantiewoningen plaatsen Wanneer u gebruik maakt van een eigen woningvoorraadbeheersysteem en u kunt uw woningen exporteren naar een XML of Json bestand, dan kunt u automatisch vakantiewoningen plaatsen op onze website. Op die manier hoeft u uw woningen maar op 1 plaats neer te zetten en zorgen wij ervoor dat deze ook op onze website(s) worden getoond. 

Voordelen van automatisch vakantiewoningen plaatsen

De voordelen van automatische plaatsing gaan echter verder dan dat. Uw woningen worden automatisch met onze verschillende social media groepen gedeeld. De duizenden volgers en leden van deze groepen krijgen uw woningen dus ook te zien. Een ander voordeel is dat wanneer iemand via onze website reageert op één van uw woningen, de reacties zonder onze tussenkomst direct bij u aankomt. En natuurlijk zorgen de links vanaf onze website naar uw website voor een betere vindbaarheid van uw eigen website in de zoekmachines. 

Hoe werkt het en wat is daar voor nodig.

Om uw woningen automatisch op onze website te kunnen plaatsen, heeft u een zogenaamd .XML of .Json bestand nodig. (.CSV kan ook maar heeft niet onze voorkeur.). Dit bestand plaatst u ergens op uw website waar wij het bestand kunnen lezen. Bijvoorbeeld www.uwwebsite.nl/woningen.xml. Deze URL geeft u aan ons door. Onze website bezoekt 1 keer per dag uw bestand en laadt uw woningen in onze website. Zodra uw woningvoorraad wijzigt, worden deze wijzigingen binnen 24 uur ook op onze website aangepast. Geheel automatisch. 

Hoe ziet een XML of JSon bestand er uit en welke velden plaatst u daar in

Om uw woningen goed te kunnen tonen, hebben we minimaal een aantal velden nodig. In onderstaande documenten vindt u voorbeelden van een export en een overzicht van velden en waardes. Maakt u al gebruik van een XML of JSon export, neem dan contact op met de redactie van eenvakantiehuisjekopen.nl. Wij kijken dan of de bestaande export door ons gebruikt kan worden.

Voorbeelden:

Overzicht van velden

Vraag hier uw XML of Json koppeling aan