Historisch pand in de Bourianestreek in de Lot te koop

Verkoopprijs: € 107000
Beschrijving

Dé notarisvergelijker van Nederland

Dit historisch pand in het hart van de Bourianestreek in de Lot is te koop en valt onder de Franse monumentenzorg.

De Bourianestreek, een magisch gebied waar de Katharen en Tempeliers hun voetsporen hebben achtergelaten, wordt gekenmerkt door een licht glooiend landschap in een prachtig ongerept natuurgebied.

Ziet u zichzelf al op een bankje zitten in een eeuwenoud kunstenaarsdorpje waar het lijkt of de tijd heeft stil gestaan, wegdromend over het stille dorpspleintje in de late avondzon....

Op het Franse platteland ligt de supermarkt niet om de hoek. En juist dat is een van de charmes van het wonen in een buitengebied. Het huis ligt in de omgeving van schilderachtige dorpjes als Les Arques en Goujounac. In Cazals is elke zondag de gezellige, kleurrijke markt. In Prayssac, een geanimeerd stadje op ongeveer 11 kilometer, zijn alle voorzieningen aanwezig.

U valt meteen met de deur in huis en stapt in een ruime, lichte woonkamer met open keuken waar zich een kleine kelderkast in bevindt. Met een fraaie houten trap bereikt u de eerste verdieping met twee slaapkamers, een apart toilet, een ruime douche en een dressing.

De zolder, bereikbaar via een wenteltrap, is momenteel ingericht als muziekkamer en werkatelier. De woning wordt verwarmd door middel van centrale verwarming op oliestook en een inbouw palletkachel in de woonkamer.

Een instapklare woning met 126m2 bewoonbaar oppervlak.Overige kenmerken
Aantal m2
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
Aantal slaapkamers:
2
Aantal badkamers:
Ligging

Vakantiehuisjes bladeren
Informatie

Neem contact op met de eigenaar van deze woning en plan direct met hem of haar de bezichting

Gegevens
Adres
  • Telefoon:
    +33757081145
  • 46220
  • Prayssac