Vakantiehuizen te koop in Nederland

 

 

 

 

Voor privégebruik of rendement

Vakantiewoningen te koop in Nederland

 

 

 

 

Vakantiehuizen te koop in Nederland

Topparken vakantiewoningen

Hieronder vind u het aanbod van vakantiehuizen die momenteel te koop staan in Nederland. U kunt op de detailpagina's vrijblijvend bochures downloaden of een afspraak maken voor een bezichtiging.

Uw eigen vakantiewoning kopen? Vraag onze brochure aan.

Toppwoningen

Plan een bezichtiging

Bent u op zoek naar recreatievastgoed in Nederland? Zoek op deze pagina uw droomhuis en plan direct een vrijblijvende bezichtiging.

 

Vogelveld vakantiepark

In Voorthuizen ligt Recreatielandgoed De IJsvogel, een luxe vakantiepark op de Veluwe. Het park is al jaren een begrip in recreatiesector. Dit is terug te zien in de hoge verhuurgraad en het waarderingscijfer van gemiddeld een 8,1(​ Zoover ​ ). Om nog meer mensen een unieke vakantie te bieden op de Veluwe worden er nieuwe luxe recreatiewoningen gerealiseerd onder het project Vogelveld. Met de Veluwe als uitvalsbasis biedt het park vele mogelijkheden tot het ontdekken van de omgeving. Natuurliefhebbers halen hun hart op tijdens een prachtige wandeling of fietstocht door de uitgestrekte Veluwse bossen. De nieuwe recreatiewoningen worden op een traditionele manier gebouwd en zijn van hoge kwaliteit. De vakantiewoningen zijn geschikt voor zowel verhuur als eigen gebruik..

Aanbod van Vogelveld

Plan een bezichtiging

Bent u op zoek naar recreatievastgoed op de Veluwe? Vogelveld heeft de ideale woning voor u. Klik hieronder, vraag de brochure aan of plan een afspraak.

Hof van Salland

Gelegen in Hellendoorn ligt een van de beste vakantieparken van Nederland, vakantieresort Hof van Salland. Dit is terug te zien in het waarderingscijfer van gemiddeld een 9+ (Zoover) en de hoge verhuurgraad. Momenteel is het mogelijk om op dit vakantieresort een luxe vakantiewoning te kopen. Het aanbod bestaat uit bestaande en nieuwe vakantiewoningen en zijn geschikt voor zowel verhuur als eigen gebruik. Vanuit de luxe en comfortabele vakantievilla’s op het park kan men de omgeving ontdekken: van de stadjes en dorpen tot indrukwekkende Hanzesteden en de prachtige natuur van Salland en het Vechtdal. Met de ligging nabij Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug biedt dit vakantieresort de perfecte uitvalsbasis voor natuurliefhebbers.

Aanbod van Hof van Salland

Plan een bezichtiging

Bent u op zoek naar recreatievastgoed in  Oost Nederland? Zoek op deze pagina uw droomhuis en plan direct een vrijblijvende bezichtiging.

Uw voorraad recreatievastgoed automatisch op onze website?