Authentiek dorpshuis in de Dordognevallei te koop

Verkoopprijs: € 249000
Beschrijving

Dé notarisvergelijker van Nederland

Dit authentiek dorpshuis in de vallei van de Dordogne is te koop.

Wilt u genieten van de Zuid-Franse zon is dit misschien uw gedroomde vakantiehuis.

Dit karakteristieke dorpshuis met het kenmerkende stijle dak en meerdere dakkapellen uit de Périgord heeft een woonoppervlak van 170 m² en een omheinde tuin van 639 m2. Het ligt in de vallei van de Dordogne in een charmant, klein toeristisch dorpje op ongeveer 2 km van Cénac en 10 km van Sarlat met de verkoelende rivier de Dordogne op loopafstand.

Het huis bestaat uit drie verdiepingen.

De ingang op de begane grond geeft toegang tot een grote woonkamer met open haard, twee slaapkamers en een badkamer. Met een trap naar beneden bereikt u de ruime salon en eetkamer met open haard, een mooie half open keuken, een wasruimte en een kelder. Op de eerste verdieping bevinden zich drie lichte slaapkamers, een badkamer en WC.

Het overdekte, schaduwrijke terras geeft de nodige verkoeling tijdens de zomermaanden. Om uw tuin, planten en wellicht uw kleine moestuin regelmatig te besproeien kunt u het water uit uw eigen ondergrondse citerne gebruiken.

Het kleine bijgebouw naast uw huis is de ideale opslagplaats voor uw tuinmeubelen, om uw brandhout op te slaan of om er een cosy en verhuurbare studio van te maken. Er is een kleine privéparkeerplaats aan de rechterkant van de woning.

Het interieur heeft een opfrisbeurt nodig.Overige kenmerken
Aantal m2
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
Aantal slaapkamers:
5
Aantal badkamers:
Ligging

Vakantiehuisjes bladeren
Informatie

Neem contact op met de eigenaar van deze woning en plan direct met hem of haar de bezichting

Gegevens
Adres
  • Telefoon:
    +33757081145
  • 24250
  • Domme