Moderne villa met toren nabij Château-Chinon te koop

Verkoopprijs: € 395000
Beschrijving

Dé notarisvergelijker van Nederland

Zeldzaam : Te koop een moderne villa (2009), voorzien van alle moderne comfort, prima ge-isoleerd, energielabel C, alles op de huidige norm, zonder enig werk in het vooruitzicht !!

Op 5 minuten (4 km) van Château-Chinon ligt deze gezellige villa, het is het derde huis dat de huidige eigenaar heeft laten bouwen, dus (vrijwel) perfect. Gebouwd en ingericht met kwaliteitsmaterialen, kruipruimte onder het huis.

Met een flinke tuin, totale oppervlakte 4.500 m², de villa heeft een bewoonbare oppervlakte van 190 m² + een veranda van 24 m² = een totaal van 214 m².

Op de begane grond : Entrée, woonkamer, veranda, keuken, bijkeuken, gang, toilet, fitnessruimte (of slaapkamer), garage.

Etage : Overloop, 4 slaapkamers (nu in gebruik als 2 slaapkamers en 2 bureaux), volledige badkamer (bad, aparte douche, wastafelmeubel en wc), strijkkamer.

Vloerverwarming op beide verdiepingen, door middel van een warmtepomp lucht/water, airconditioning in de woonkamer en de keuken via een aparte warmtepomp lucht/lucht. Houtkachel voor de gezelligheid in de woonkamer.

Septic tank (fosse toutes eaux) op de huidige norm.

De grote tuin bestaat nu voornamelijk uit gras, met een houten tuinhuisje voor het tuingereedschap.

Mooi uitzicht, geen geluids overlast, en als het donker wordt geen kunstlichtvervuiling, dus een ongeloofelijk heldere sterrenhemel !

Zwembad mogelijk.

In Château-Chinon vindt u vrijwel alle voorzieningen en 2 supermarkten.
Autun 40 km, 40 minuten. Nevers 63 km, 1 uur.Overige kenmerken
Aantal m2
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
Aantal slaapkamers:
3
Aantal badkamers:
Ligging

Vakantiehuisjes bladeren
Informatie

Neem contact op met de eigenaar van deze woning en plan direct met hem of haar de bezichting

Gegevens

Adres
  • Telefoon:
    +33609321133
  • 58120
  • Saint-Hilaire-en-Morvan