Opfrisser te koop bij Château-Chinon in de Morvan

Verkoopprijs: € 98000
Beschrijving

Dé notarisvergelijker van Nederland

Een ruim huis om op te frissen te koop in een rustig gehucht vlakbij Château-Chinon, de "hoofdstad" van de Morvan.

Dit huis is rond 1920 verhoogd met een etage, en heeft op de begane grond een plafondhoogte van maar liefst 3 meter. Het heeft 2 voordeuren, één op het zuiden, dus de andere op het noorden. Het is al zo’n 20 jaar onbewoond, maar wel onderhouden door de familie, en nu te koop.

We volgen de foto’s voor het bezoek : Eerst de zonzijde pal zuid, de straatzijde met toegang tot de kelders, de noordkant met het erf, een schuurtje voor de houtopslag, en de tuin, totaal rond de 1.000 m², plek genoeg om van de zon te genieten.

Aan de overkant van het weggetje zonder verkeer, een garage en 2 stallen.

We gaan aan de straatzijde de gewelfde kelder binnen, de eerste met de warmwater boiler en een eigen bronwatervoorziening (er is ook leidingwater), de tweede met de septictank, en aan de andere kant weer naar buiten.

Het huis in door de noord deur, let op de plafondhoogte (!), de gang 10m² met ingebouwde kasten (een van de vorige eigenaren was timmerman), rechts de keuken 10m², daarachter de woonkamer 15m². Links een tussenkamer 10m² met ingebouwde kast, vervolgens een slaapkamer 10m². Links naast de trap een kleine badkamer met wastafel, toilet en (zit)bad 3,5m².

De trap op naar de etage met overloop en 5 slaapkamers van elk 10m². Op de tekening ziet u er 4 en een badkamer, maar dat is een (nog niet uitgevoerd) plan.

Een vliezotrap naar de grote zolder 64m² boven het geheel, eventueel bewoonbaar te maken.

Zowel op de bgg als op de etage zijn alle binnenmuren niet dragend, dus gemakkelijk opnieuw in te delen.

Het huis is in redelijke staat van onderhoud, net als de dakbedekking, zonder bouwkundige verrassingen. De septic tank niet op de huidige norm, en aan de electrische installatiea zal ook het een en ander gemoderniseerd dienen te worden. Alles enkel glas, zonder isolatie.

U moet het zo beschouwen dat u een goed bewoonbaar « casco » koopt, dat gemoderniseerd dient te worden.

Aan de overkant van het weggetje een garage, en 2 stallen, alles met verdieping, om misschien te verbouwen tot één of twee gîtes met een leuk terras ervoor.

Op 2 km van Château-Chinon met vrijwel alle kleine stadsvoorziengen, Autun op 35 km, Nevers 65 km. TGV station Montchanin 70 km (Parijs op 1u15m).



Overige kenmerken
Aantal m2
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
Aantal slaapkamers:
0
Aantal badkamers:
Ligging

Vakantiehuisjes bladeren
Informatie

Neem contact op met de eigenaar van deze woning en plan direct met hem of haar de bezichting

Gegevens

Adres
  • Telefoon:
    +33609321133
  • 58120
  • Château-Chinon (Campagne)