Mooi eigendom met 2 huizen te koop in Grasse

Verkoopprijs: € 870000
Beschrijving

Dé notarisvergelijker van Nederland

Exclusief : Dit mooie Provençaalse eigendom, gebouwd in de 17e eeuw en in de loop ter jaren uitgebreid, bestaad uit twee halfvrijstaande huizen op +/- 1200 m2 grond, is te koop in Grasse Saint Jacques, in de Alpes Maritimes. De woning is gelegen in een zeer rustige en residentiële omgeving, maar toch dicht bij voorzieningen, scholen en toegang tot de grote wegen. De twee huizen zijn gebouwd van natuursteen op een vlak stuk grond met olijfbomen. De twee huizen zijn helemaal onafhankelijk en kunnen twee aparte families huisvesten (water en stroom moeten nog gescheiden worden). Beide huizen zijn O/W geëxposeert.
Het eerste huis heeft 3 verdiepingen en biedt ongeveer 165 m2 woonruimte met mooie volumes voor de kamers. Het huis moet opgeknapt worden.
Begane grond: ingerichte keuken, een grote woonkamer van 32 m2, een kleine woonkamer met open haard van 21 m2, een slaapkamer van 20 m2 en een doucheruimte met toilet. Buiten, een mooi overdekt terras van 25 m2 en een atelier van 15 m2.
1ste verdieping : een overloop die toegang geeft tot twee slaapkamers van 12,50 en 18,50 m2, waarvan één met een dakterras en één met twee bergruimten van 6 en 7 m2.
2de verdieping : een bureau van 11,50 m2, een slaapkamer van 18,50 m2, en een doucheruimte met WC.
Alle ramen zijn voorzien van PVC met dubbele beglazing en allen hebben houten luiken, omkeerbare airconditioning voor verwarming in het hele huis. Elektrische boiler voor warm water.
Het tweede huis, gebouwd rond 1920, is geheel gelijkvloers en is momenteel verhuurd. Renovatiewerkzaamheden zijn nodig in dit huis. Het bestaat uit een woonkamer, een ingerichte keuken, twee slaapkamers, een grote badkamer, een berging en een apart toilet. De woonoppervlakte is ongeveer 84 m2. Alle ramen zijn met dubbele beglazing en hebben allemaal houte luiken, behalve voor de badkamer en toilet. Omkeerbare airconditioning voor verwarming in het hele huis. Gasboiler voor warm water.
it eigendom biedt een groot potentieel met verschillende mogelijkheden afhankelijk van het profiel van de koper en zou perfect geschikt kunnen zijn voor 2 gezinnen.
Het is ook mogelijk om een extra 1200 m2 bouw terrein te kopen (informatie op aanvraag).Overige kenmerken
Aantal m2
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
Aantal slaapkamers:
6
Aantal badkamers:
Ligging

Vakantiehuisjes bladeren
Informatie

Neem contact op met de eigenaar van deze woning en plan direct met hem of haar de bezichting

Gegevens

Adres
  • Telefoon:
    +33609398874
  • 06130
  • Grasse