Oude watermolen en woning op 1600m² te koop in de Creuse .

Verkoopprijs: € 397500
Beschrijving

Dé notarisvergelijker van Nederland

Te koop in de Creuse, regio Limousin vlakbij Aubusson, een voormalige watermolen met een woning, gelegen op ongeveer 1600m² grond.

Dit prachtige geheel is in de loop van de jaren gerenoveerd. De woning heeft 4 niveau's en beschikt op tuinniveau over een woonkamer (35m²), een keuken, een kelder, een toilet en een veranda. Op straatniveau een entree, een ruime keuken(24m²), een salon (24m²), een slaapkamer (14m²), een WC en een badkamer. Op de 1e etage zijn 3 ruime slaapkamers (13, 20 en 24m²) en een badkamer met 2 douches, 2 WC’s en wastafels. Tot slot is er op de 2e etage een ruime 2-persoonskamer met een vide, een meditatie ruimte en een keukenblok.

Het molengebouw heeft verdeeld over 3 niveau’s , een werkplaats, 2 ateliers en op de bovenste etage een mogelijkheid voor een prachtig appartement. Er is hier ongeveer 100m² vloeroppervlak en er is een begin gemaakt met de indeling.

De ligging aan de rand van een meer en de prachtig ontworpen tuin maken een verblijf tot een rustgevende ervaring. In de tuin loopt het water via kleine stroomversnellingen naar een punt waar het onder de weg doorgaat naar een volgend meer. Op verschillende plaatsen zijn heerlijke rustpunten gemaakt. In de tuin nog verschillende bijgebouwen die momenteel vooral voor opslag van materialen worden gebruikt.

Er is in 2018 een geheel vernieuwde installatie voor de zuivering van het afvalwater geplaatst en de elektrische installatie is gekeurd door een erkend elektricien.

Het geheel wordt momenteel gebruikt om met groepen diverse activiteiten te organiseren. Het wordt verkocht met alle meubilair en gereedschappen. Er kan dus onmiddellijk een doorstart worden gemaakt.

Ook zeer geschikt als familie huis met eventueel gîte verhuur.Overige kenmerken
Aantal m2
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
Aantal slaapkamers:
6
Aantal badkamers:
Ligging

Vakantiehuisjes bladeren
Informatie

Neem contact op met de eigenaar van deze woning en plan direct met hem of haar de bezichting

Gegevens
Adres
  • Telefoon:
    +33674319378
  • 23130
  • Chénérailles