Sfeervolle woning, gastenkamers en gîte te koop in de Morvan

Verkoopprijs: € 209750
Beschrijving

Dé notarisvergelijker van Nederland

Sfeervolle gerenoveerde woning met gastenkamers, gîte, brocante-winkeltje en ruime tuin te koop in een dorpje in de Morvan, regio Bourgogne. Een heel bijzonder ensemble. De mogelijkheden zijn er, aan de volgende eigenaar om die te gebruiken of er een eigen draai aan te geven.

Het geheel dateert uit 1775 en bestaat uit drie aaneengeschakelde huisjes. De afgelopen jaren zijn de gebouwen aangepast aan de normen van deze tijd waarbij de oorspronkelijke indeling en veel originele elementen bewaard zijn gebleven. De gerieflijke slaap- en badkamers, gelegen op de voormalige zolders zijn nieuw gecreëerd. De heerlijke tuin met overdekte buitenplaats, fruitbomen, bloemen en diverse zitplekken is een oase van rust en stilte. Geschiedenis, comfort en natuur komen hier samen.

Bekend onder de naam La Lutine ligt het in een straatje aan de rand van het zomers levendige dorpje. Op loopafstand dus van alle voorzieningen.

De entree van het woonhuis wordt gevormd door het brocante-winkeltje. Op de begane grond zijn verder de woonkamer, eetkamer, keuken, slaapkamer, badkamer/toilet en strijkkamer. Op de eerste etage zijn de twee ruime gastenkamers met elk een eigen badkamer met inloopdouche en toilet.

Aansluitend aan het woonhuis annex gastenkamers ligt een woonhuisje dat verbouwd is tot een knusse tweepersoons gîte. Een gecombineerde woon/eetkamer en keuken vormt de begane grond. De slaapkamer met aparte badkamer met inloopdouche en toilet is op de eerste etage.

Het centrum is op loopafstand en heeft diverse cafés met terrasjes, restaurants, winkels en een supermarkt. Even buiten het centrum is een tennisbaan en buitenzwembad.Afbeeldingen
Overige kenmerken
Aantal m2
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
Aantal slaapkamers:
4
Aantal badkamers:
Ligging

Vakantiehuisjes bladeren
Informatie

Neem contact op met de eigenaar van deze woning en plan direct met hem of haar de bezichting

Gegevens

Adres
  • Telefoon:
    +33614457600
  • 58290
  • Moulins-Engilbert