Te koop in de Creuse, prachtig kasteeltje daterend uit 1774.

Verkoopprijs: € 249500
Beschrijving

Dé notarisvergelijker van Nederland

Te koop in de Creuse, regio Limousin, in de nabijheid van Gouzon, een prachtig kasteel, daterend uit 1774 met diverse percelen grond ( 1188m²)

Dit uit 1774 daterende kasteeltje ligt aan de rand van een aangenaam gehucht. Het heeft op de begane grond een grote eetkamer( 30m²), een ingerichte keuken en een vertrek dat als slaapkamer of bureau kan fungeren. Verder nog een halletje met deur naar de tuin en toegang naar een ruimte met de warmwater boiler en aansluitingen/afvoeren water. Op de tussenverdieping is een droogtoilet (mogelijkheid om klassieke WC te installeren), een badkamer met douche en aansluiting voor wasmachine en een ruime slaapkamer(15m²).
Op de etage is er een groot en zeer aangenaam woonvertrek (56m²) met schouw en houtkachel. Een tweede slaapkamer (15m²) en een ruimte die als dressing dient en waar een vlizotrap is die toegang geeft tot de prachtige zolder waar nog veel ruimte te realiseren is (ongeveer 90m²). Er zou in de dressing gemakkelijk een vaste trap geplaatst kunne worden om zo de zolder beter toegankelijk te maken. Alle vertrekken hebben imposante hoogten en originele balkenplafonds.

Achter het huis is er een tuin/terras met toegang naar de kelder. Hier is een prachtig uitzicht over een gemeentelijke waterpartij en vrij uitzicht over het prachtige landschap. Voor het huis is er op een paar passen afstand een aangename siertuin en iets verderop nog een perceel waar brandhout opgeslagen wordt.

Heerlijk rustig gelegen en toch in de nabijheid van alle voorzieningen.
Als u op zoek bent naar een monumentale, goed onderhouden, woning met een geschiedenis die teruggaat naar 1774 dan moet u zeker een visite plannen.Overige kenmerken
Aantal m2
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
Aantal slaapkamers:
2
Aantal badkamers:
Ligging

Meest bekeken vakantiehuisjes
Vakantiehuisjes bladeren
Informatie

Neem contact op met de eigenaar van deze woning en plan direct met hem of haar de bezichting

Gegevens

Adres
  • Telefoon:
    +33674319378
  • 23230
  • Gouzon