Te Koop Huis in Bussière-Poitevine in de Haute Vienne

Verkoopprijs: € 48400
Beschrijving

Dé notarisvergelijker van Nederland

Te koop aangeboden wordt dit solide huis met 3 slaapkamers in het hart van Bussière-Poitevine in de Haute Vienne, Nouvelle Aquitaine.
Ideaal voor iedereen die het platteland voor de deur wil hebben, maar toch de dagelijkse benodigdheden op een steenworp afstand van zijn huis nodig heeft. Het heeft een mooie binnenplaats/entree en een garage aan de achterkant van het huis; dit geeft u een uitstekend contrast tussen het feit dat u zich in het midden van alles bevindt en toch in staat bent om er even helemaal tussenuit te zijn!
Bussière-Poitevine is een geweldige uitvalsbasis, het ligt tussen de twee rivieren, Gartempe en Vienne en dicht bij vele toeristische attracties, waaronder Le Dorat en L'Isle Jourdain; vanwege de gemakkelijke toegang tot de Route Nationale (N147) is het ook een goede plek voor transportverbindingen.

Het gebied is gemakkelijk te bereiken met vluchten van vele Britse luchthavens naar Limoges (60km) en Poitiers (66km); de dichtstbijzijnde treinen in Le Dorat (14km) hebben verbindingen met het treinstation van Poitiers waar u TGV-verbindingen naar Parijs, Bordeaux, Londen en Brussel heeft.

Het huis heeft leidingwater, elektriciteit en riolering. De huidige eigenaar heeft het hele huis voorzien van kwaliteits ramen en luiken. Het dak is in goede staat, is mij verteld.
Het huis is bewoonbaar maar zou baat hebben bij een interne opknapbeurt en decoratie.Afbeeldingen

*klik op een foto voor een grotere weergave

Overige kenmerken
Aantal m2
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
Aantal slaapkamers:
3
Aantal badkamers:
Ligging

Vakantiehuisjes bladeren
Informatie

Neem contact op met de eigenaar van deze woning en plan direct met hem of haar de bezichting

Gegevens
Adres
  • Telefoon:
    +33609606082
  • 87320
  • Bussière-Poitevine