Uniek paardendomein te koop in de Lot en Garonne

Verkoopprijs: € 530000
Beschrijving

Dé notarisvergelijker van Nederland

Uniek paardendomein te koop in de Lot en Garonne,de droom van iedere paardenliefhebber.

50 min van Bergerac, 45 min van Agen, dichtbij Villeneuve sur Lot.

Vijf hectare weidegrond met eeuwenoude appel-, peren-, abrikozen- en kersenbomen. Een charmant woonhuis (110m2) en een luxe gastenverblijf (90m2), beiden gelijkvloers met een woonoppervlakte van 176 m2, een fraai aangelegd zwembad met een ruim poolhouse en fitnessruimte, een grote stal (400m2) voor 6 paarden uit te breiden met 20 stallen, een zadelkamer, door bronnen gevoede vijvers, een paddock van 40 bij 20m2 en een oude tabaksschuur in een landschap waar natuur en beleving elkaar ontmoeten.

Sfeervol en comfortabel wonen, galopperen over de glooiende vlaktes, genieten van een prachtig uitzicht, pittoreske dorpjes, een eindeloze sterrenhemel, gezellige marktjes, lange wandelingen, behulpzame en vriendelijke streekbewoners, rust en ruimte en niet te vergeten die hartverwarmende Franse zon.

Beide huizen zijn hoogwaardig afgewerkt en smaakvol ingericht, met gebruik van authentieke elementen. De verwarming is middels elektrische radiatoren en houtkachels.

Het woonhuis heeft een mooie, lichte woonkamer met openslaande deuren naar het overdekte terras. De ideale plek om buiten met binnen te verbinden. Verder een keuken, twee slaapkamers en een luxe badkamer met separaat toilet.

Het ruime gastenverblijf staat schuin tegenover het woonhuis en is bijzonder van opzet. Op dit moment verdeeld in een grote, langwerpige woonkamer met slaapgedeelte. Aansluitend een luxe badkamer met inloopdouche en toilet. Indien gewenst eenvoudig om te toveren in een aantrekkelijk verhuurobject voor 1 of 2 personen die samen met u de passie voor paarden delen.

Een paardenbak van 40 bij 20 m met Fontainebleau-zand die van het domein gescheiden wordt door een rustig landweggetje.

Naast het woonhuis ligt de ruime paardenstal van 400 m2 met 6 paardenboxen met Duitse professionele uitrusting en een zadelkamer. De stal is uit te breiden met 20 stalruimtes. Boven de paardenboxen is opslagruimte voor hooi en stro.

Op het terrein staat ook een oude tabaksschuur (112m2) Een ideale opslagruimte of grote garage.

De 5 hectare grasland is verdeeld in grote weides die worden omheind door een elektrische afrastering. Elke wei heeft een schuilstal en een door een bron gevoede waterplaats.Overige kenmerken
Aantal m2
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
Aantal slaapkamers:
2
Aantal badkamers:
Ligging

Vakantiehuisjes bladeren
Informatie

Neem contact op met de eigenaar van deze woning en plan direct met hem of haar de bezichting

Gegevens

Adres
  • Telefoon:
    +33757081145
  • 47300
  • Villeneuve-sur-Lot