Woning in Csernely, Borsod-Abaúj-Zemplén

Verkoopprijs: € 40769
Beschrijving

Dé notarisvergelijker van Nederland

Het grootste huis heeft kamer/keuken op de begane grond en een woonkamer, 3 slaapkamers, badkamer en keuken op de eerste verdieping. U kunt er direct intrekken en vervolgens stap voor stap de woning moderniseren.
Het tweede gebouw kan een extra huis worden met de 3 kamers op de begane grond. Dit zou verbouwd kunnen worden tot een gastenverblijf met woonkamer/keuken en 2 slaapkamers. In de kelder bevindt zich een ruime berging.
Het derde gebouw kan een schuur met twee kamers zijn. Dit kan een studio worden als u een B&B wilt beginnen.
Het perceel is circa 2.000 m2 en beschikt over een garage en diverse bijgebouwen. Er is ook een waterput. Het perceel ligt hoger dan andere bebouwing in de directe omgeving wat een zeer mooi uitzicht geeft.
Elektriciteit, wateren gas zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De grote woning wordt centraal verwarmd op een op gas of hout gestookte CV. Telefoon en Internet kunnen worden aangesloten.
Deze woning staat in een rustigste straat van Csernely, een flink dorp met een kleine 1.000 inwoners en mooi gelegen ten opzicht van Szilvásvárad (9 km) en Eger (18 km). In Szilvásvárad komen vele toeristen voor de musea en natuurlijk de paarden. Eger is een flinke stad. Alle grote inkopen kunt u hier doen in de Tesco, de Obi, de Lidl etc. het centrum van Eger is heel gezellig. Hier vele terrassen, restaurants etc. Een bezoek aan de basiliek en de burcht zijn zeker aan te raden. Ook is dit een aangenaam wijngebied.
Woning met mogelijk heden van gastenverblijven.Overige kenmerken
Aantal m2
200
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
2000
Aantal slaapkamers:
4
Aantal badkamers:
1
Ligging

Locatie
Vakantiehuisjes bladeren
Informatie

Neem contact op met de eigenaar van deze woning en plan direct met hem of haar de bezichting

Gegevens
Adres