Woning in Csokváomany, Borsod-Abaúj-Zemplén

Verkoopprijs: € 10256
Beschrijving

Dé notarisvergelijker van Nederland

Het huis heeft structureel geen problemen, maar het heeft natuurlijk (heel) veel werk. Bestaat uit een tweetal kamer en de keukenruimte. Badkamer moet nog gerealiseerd worden.
Het perceel is 1.000 m2 groot en daar nog een kelder en wat bijgebouwen.
Elektriciteit en water zijn aanwezig. Voor de afwatering is er de aansluiting op de septic tank. Internet en/of telefoon aansluiten is geen probleem.
Csokvaomány ligt dicht bij de nationale parken van Bükk en de Lazberci. Het dorp zelf heeft alle lokale voorzieningen en een drietal winkels.
De grote stad Ózd (20 km) is in de buurt en hier gaat u heen voor de grote winkels en supermarkten. Via weg 25 is het dan nog maar een 30 km naar de grens met Slowakije. Ózd is een stad met meer dan 40.000 inwoners. Rondom de stad heuvelachtig gebied met valleien en bossen en prachtig voor de liefhebbers van wandelen en excursies.
De prachtige barokke stad Eger is ongeveer 45 minuten met de auto en biedt ook alle faciliteiten. In deze prachtige stad niet alleen alle grote winkels, maar het centrum zelf is zeker een bezoek waard om de prachtige basiliek en het kasteel te zien. Loop ook eens door de smalle steegjes in het binnenste deel van Eger in de buurt van het kasteel waar u vele cafés en traditionele lokale winkels kunt vinden. Naast de historische bezienswaardigheden en zijn thermale baden is Eger natuurlijk beroemd om zijn wijnen.
Alles bij elkaar een prachtig gebied voor (berg)wandelingen, vissen, sightseeing, om het prachtige landschap bekijken en steden te bezoeken.
Woning met veel werk, maar welke u geheel naar eigen smaak en idee kunt verbouwen.Afbeeldingen

*klik op een foto voor een grotere weergave

Overige kenmerken
Aantal m2
60
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
1000
Aantal slaapkamers:
1
Aantal badkamers:
0
Ligging

Locatie
Meest bekeken vakantiehuisjes
Vakantiehuisjes bladeren
Informatie

Neem contact op met de eigenaar van deze woning en plan direct met hem of haar de bezichting

Gegevens
Adres