Woning in Döbrököz, Tolna

Verkoopprijs: € 48461
Beschrijving

Dé notarisvergelijker van Nederland

De woning is goed bewoonbaar hoewel u het stap-voor-stap zult willen moderniseren. In de woning de woonkamer, 2 slaapkamer, de keuken, badkamer en apart toilet. Veel uitbreidingsmogelijkheden want de zolder kan bebouwd worden als u slaapkamers nodig heeft , maar ook de kelder biedt mogelijkheden voor bijvoorbeeld extra (aparte) woonruimte, werkplaats, zomerkeuken etc.
Het perceel is 649 m2 groot. Niet heel groot, maar dan wel het voordeel van weinig onderhoud.
Elektra en water zijn aanwezig. Gas kan vanuit de straat worden aangesloten. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt verwarmd met houtkachels welke niet bij de koop zijn inbegrepen. Internet en/of telefoon kan worden aangesloten.
Deze woning gaat u vinden in het centrum van Döbrököz. Döbrököz is een flinke plaats met een 2.000 inwoners en hier wat winkels, school, kleuterschool, dokter en apotheek in het dorp. Hier wonen ook diverse buitenlanders.
Op ruim 8 km vindt u het strand en zwembad van Gunaras en op een 20-25 km de baden in Tamási en Igal. Prima manier om hier te relaxen. Als u wat meer drukte op wilt zoeken, dan is Dombóvár niet ver. Is een stadje waar u de grotere winkelketens gaat vinden, maar ook een ziekenhuis, scholen en terrasjes en restaurant.
Döbrököz ligt in een prima omgeving om te genieten van het mooie Hongaarse leven.
Mooie woning waar u snel kunt wonen en met uitbreidingsmogelijkheden.Overige kenmerken
Aantal m2
90
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
649
Aantal slaapkamers:
2
Aantal badkamers:
1
Ligging

Locatie
Meest bekeken vakantiehuisjes
Vakantiehuisjes bladeren
Informatie

Neem contact op met de eigenaar van deze woning en plan direct met hem of haar de bezichting

Gegevens
Adres