Woning in Gyulaj, Tolna

Verkoopprijs: € 68421
Beschrijving

Dé notarisvergelijker van Nederland

Hier koopt u veel. Ten eerste de woning. Deze bestaat uit twee verdiepingen. Beneden de hal, 2 kamers en de stookruimte. Op de verdieping is de woonruimte met een woonkamer, 2 slaapkamers, keuken met bijkeuken en een badkamer. Beide verdiepingen hebben een eigen ingang zodat u er dus ook twee wooneenheden van kunt maken.
Naast de woning is er nog een klein huis ( 50 m2) met daar een drietal kamers en een keuken en bijkeuken. Nog geen badkamer. Verder nog een lekker terras. Ook hier kunt een wooneenheid van maken.
In het verlengde van de hoofdwoning zijn er diverse bijgebouwen , een grote kelder, werkplaats, 2 bergingen, een rokerij, een varkensstal, een ponystal, hooi- en machineopslag, een kippenerf, een tuinvijver en een moestuin. Er is ook een waterput.
Dit alles in een mooie verzorgde omgeving. De tuin is omgeven door een haag en in de tuin diverse sierbomen en fruitbomen. Naast de woning een perceel met daar aangeplante acacia- en espenbomen. Dit is omgeven door een elektrisch hek.
Er zijn 7 percelen met een totaal van 17.513 m2. Prima om dieren (paarden) te houden en zelfvoorzienend te gaan leven. Als u een camping wilt beginnen is de gemeente in principe bereid mee te werken.
Elektra (ook 380V), gas en water zijn aanwezig. Voor de afwatering is er de septic tank. Voor de verwarming zijn er (gas)kachels en de airconditioning. Internet en/of telefoon aansluiten is geen probleem.
Ten noorden van Dombóvár, niet ver van Tamási en Igal gaat u Gyulaj vinden. Gyulaj is een dorpje in het heuvelachtige landschap waar ruim 1.000 inwoners wonen. In het dorp kunt u prima de dagelijkse boodschappen doen en verder is er een dokter, een postkantoor, een kleuterschool en een school.
Met de stad Dombóvár op een 15-20 km kunt u prima uitgebreid shoppen, maar ook genieten van een terrasje, restaurant, sportvoorzieningen etc.
Voor de ontspanning zijn er in deze buurt best veel thermaal baden. Zo is het Gunaras (strand en bad) in Dombóvár op een 15 km, het thermaal bad van Tamási op een 13 km en is het mooie zwembad van Igal op nog geen 30 km. In de zomer kunt u ook heerlijk naar het Balaton. Met een uurtje in de auto kunt u al in de bekende badplaats van Siófok zijn.
Prima woning(en) om op een perceel van maar liefst 17.513 m2 permanent in een mooi deel van Hongarije te gaan wonen.Overige kenmerken
Aantal m2
200
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
17513
Aantal slaapkamers:
5
Aantal badkamers:
1
Ligging

Locatie
Vakantiehuisjes bladeren
Informatie

Neem contact op met de eigenaar van deze woning en plan direct met hem of haar de bezichting

Gegevens
Adres