Woning in Gyulaj, Tolna

Verkoopprijs: € 71538
Beschrijving

Dé notarisvergelijker van Nederland

De woning is drie jaar terug gerenoveerd. Is rondom voorzien van 10 cm dikke isolatie en zijn alle ramen en deuren vervangen door nieuw kunststof. Woning is tip-top in orde.
De woning stapt u binnen via het overdekte terras en u stapt dan in de keuken. Als u dan doorloopt komt u in de gang en vanuit de gang kunt u naar de woonkamer, dan naar en slaapkamer en ook naar de tweede slaapkamers, verder zijn er twee badkamers en is er een opbergruimte. Vanuit de woonkamer kunt u nog naar een tweede terras.
Het perceel is maar liefst 4.853 m2 groot en daar is ngo een kelder.
Water, gas en elektra zijn aanwezig. Voor de afwatering is er de septic tank. De woning wordt met een gas stookte CV verwarmd. Telefoon en/of Internet aansluiten is mogelijk.
Ten noorden van Dombóvár, niet ver van Tamási en Igal gaat u Gyulaj vinden. Gyulaj is een dorpje in het heuvelachtige landschap waar ruim 1.000 inwoners wonen. In het dorp kunt u prima de dagelijkse boodschappen doen en verder is er een dokter, een postkantoor, een kleuterschool en een school.
Met de stad Dombóvár op een 15-20 km kunt u prima uitgebreid shoppen, maar ook genieten van een terrasje, restaurant, sportvoorzieningen etc.
Voor de ontspanning zijn er in deze buurt best veel thermaal baden. Zo is het Gunaras (strand en bad) in Dombóvár op een 15 km, het thermaal bad van Tamási op een 13 km en is het mooie zwembad van Igal op nog geen 30 km. In de zomer kunt u ook heerlijk naar het Balaton. Met een uurtje in de auto kunt u al in de bekende badplaats van Siófok zijn.
Prima woning om u permanent in een mooi deel van Hongarije te vestigen.
Voor de betaling geldt een afwijkende, speciale regeling.Overige kenmerken
Aantal m2
100
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
4853
Aantal slaapkamers:
2
Aantal badkamers:
2
Ligging

Locatie
Vakantiehuisjes bladeren
Informatie

Neem contact op met de eigenaar van deze woning en plan direct met hem of haar de bezichting

Gegevens
Adres