Woning in Gyulaj, Tolna

Verkoopprijs: € 23846
Beschrijving

Dé notarisvergelijker van Nederland

De eigenaren hebben de waterleidingen vervangen en de elektra is (deels) vervangen Er is een nieuwe elektra meter (met kaart) en het dak is gerepareerd en de panen zijn weer netjes gelegd.
Er zal nog wel wat te doen zijn, maar de woning is bewoonbaar. U treft er de woonkamer, 2 slaapkamers, keuken en badkamer.
Het perceel is maar liefst 5.085 m2 groot, dus prima ruimte om zelfvoorzienend te kunnen gaan leven. Er is een (goede) waterput.
Elektra en water zijn aanwezig. Voor de afwatering is er de septic tank. Voor de verwarming zijn er (gas)kachels. Internet en/of telefoon aansluiten is geen probleem.
Ten noorden van Dombóvár, niet ver van Tamási en Igal gaat u Gyulaj vinden. Gyulaj is een dorpje in het heuvelachtige landschap waar ruim 1.000 inwoners wonen. In het dorp kunt u prima de dagelijkse boodschappen doen en verder is er een dokter, een postkantoor, een kleuterschool en een school.
Met de stad Dombóvár op een 15-20 km kunt u prima uitgebreid shoppen, maar ook genieten van een terrasje, restaurant, sportvoorzieningen etc.
Voor de ontspanning zijn er in deze buurt best veel thermaal baden. Zo is het Gunaras (strand en bad) in Dombóvár op een 15 km, het thermaal bad van Tamási op een 13 km en is het mooie zwembad van Igal op nog geen 30 km. In de zomer kunt u ook heerlijk naar het Balaton. Met een uurtje in de auto kunt u al in de bekende badplaats van Siófok zijn.
Leuk huis op een flink perceel waar u nog wel wat werk aan heeft.Overige kenmerken
Aantal m2
68
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
5085
Aantal slaapkamers:
2
Aantal badkamers:
1
Ligging

Locatie
Meest bekeken vakantiehuisjes
Vakantiehuisjes bladeren
Informatie

Neem contact op met de eigenaar van deze woning en plan direct met hem of haar de bezichting

Gegevens
Adres