Woning in Kadarkút, Somogy

Verkoopprijs: € 119990
Beschrijving

Dé notarisvergelijker van Nederland

De woning komt u via het overdekte terras binnen en dan staat u in hal/woonkamer, van hier uit gaat u naar de drie slaapkamer (twee grotere en een kleinere), de badkamer en de keuken (met bijkeuken). Vanuit de keuken kunt u ook naar een ruimte waar de verwarming staat en doorlopende komt u in de garage.
De woning is gebouwd van steen en stabiel. In 2015 gerenoveerd waarbij er een nieuw dak is gelegd, de badkamer en keuken zijn vernieuwd en overal nieuwe tegels zijn aangebracht. In 2023 is een nieuw hek geplaatst, en ook een nieuwe garagedeur (met afstandsbediening) en is er een centrale verwarming aangelegd.
Het perceel is 4.659 m2 groot en de tuin is voor ongeveer de helft in gebruik bij een plaatselijk landbouwer zodat het onderhoud scheelt. In het andere deel is een mooie tuin aangelegd. Uiteraard staat het de koper vrij om het gehele grondstuk weer in gebruik te nemen.
Elektra (3 x 16A), gas en water zijn beschikbar. Voor de afwatering si er een aansluiting op de riolering. De woning wordt centraal verwarmd met een gas gestookte ketel. Telefoon en of Internet aansluiten is mogelijk.
De woning gaat u vinden aan bijna het einde van een rustige, doodlopende staat van Kadarkút. In Kadarkút wonen een 2.800 inwoners en hier kunt u prima de dagelijkse boodschappen doen en er zijn meerdere winkels, enkele restaurants, een postkantoor, dokterspost, school etc.
Voor de golfliefhebbers een extra mooie plek want de golfclub van Hencse is op een 4 km van Kadarkút.
Kadarkút is een flink dorp op een 20 km van de stad Kaposvár. Kaposvár is de hoofdstad van de provincie Somogy en hier alle mogelijkheden om inkopen te doen, te sporten, een ziekenhuis, mooi zwembad, scholen etc. etc.
Kaposvár is een grote stad in de buurt en iets kleiner is Nagyatád op ook een 20 km afstand . De mooi stad Pécs op een 60 km en voor het waterplezier kunt u naar de meren van Gyékényes waar u niet alleen kunt zwemmen of aan het strand liggen, maar u kunt daar ook vissen, windsurfen, varen en zelfs duiken.
Prima woning om u permanent in Hongarije te gaan vestigen.Overige kenmerken
Aantal m2
110
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
4659
Aantal slaapkamers:
3
Aantal badkamers:
1
Ligging

Locatie
Meest bekeken vakantiehuisjes
Vakantiehuisjes bladeren
Informatie

Neem contact op met de eigenaar van deze woning en plan direct met hem of haar de bezichting

Gegevens
Adres