Woning in Kurd, Tolna

Verkoopprijs: € 20263
Beschrijving

Dé notarisvergelijker van Nederland

De woning komt u binnen in de hal en die geeft u toegang tot de woonkamer, twee slaapkamers, keuken, de bijkeuken en de badkamer.Naast de woning es er de zomerkeuken van ongeveer 30 m2 waar u een apart woongedeelte van kunt maken.
De huidige eigenaren zijn begonnen met de renovatie van het pand en hebben de elektrische bedrading deels vernieuwd, de waterleidingen in het huis zijn vervangen, maar de leidingen in de tuin moeten nog wel vervangen worden ook al omdat er ergens een lek zit. Aan de noordkant van het pand is 15 cm isolatie aangebracht en 90% van de ramen werden vervangen door kunststof ramen.
Het perceel is met 707 m2 niet heel groot, maar heeft dan ook weer het voordeel van weinig onderhoud.
Elektra en water zijn in de woning aanwezig. Gas is tot op het perceel. Voor de afwatering is er de septic tank. De woning kan met een houtkachel verwarmd worden. Telefoon- en Internet aansluiten is geen probleem.
Kurd gaat u vinden in het mooie heuvellandschap tussen Dombóvár - Kaposvár en het Balaton. Mooie groene omgeving. In Kurd kunt u de dagelijkse boodschappen doen en er is (kleuter)school, dokter en apotheek.Voor de wat groter inkopen gaat u naar Dombóvár. U zit hier een 12 km van het Gunaras stand en bad bij Dombóvár en de andere kant op een 20 km bij het thermaal bad van Tamasi. Dagje Balaton is goed te doen. met een 5 kwartier bent u in de bekende badplaats Siófok.
De basis is gelegd om hier uw Hongaars Huis van te maken.Overige kenmerken
Aantal m2
72
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
707
Aantal slaapkamers:
2
Aantal badkamers:
1
Ligging

Locatie
Vakantiehuisjes bladeren
Informatie

Neem contact op met de eigenaar van deze woning en plan direct met hem of haar de bezichting

Gegevens
Adres