Woning in Tapsony, Somogy

Verkoopprijs: € 44900
Beschrijving

Dé notarisvergelijker van Nederland

Het uiterlijk s nog de echte boerderij van vroeger. Uiteraard opknapt en de afgelopen jaren en nu een mooie kant en klare woning waar u direct zou kunnen wonen.
Huis is netjes in orde. In 2017 zijn de ramen nog van kunststof voorzien, het dak is oké en u kunt hier direct gaan wonen.
In de woning de hal, een bijkeuken, de woonkamer, slaapkamer, keuken en de badkamer. De tuin is met een 1.950 m2 een mooie afmeting en hier een kelder (onder het huis) , diverse (fruit) bomen, een waterput en aan het einde van de tuin een beek.,
Elektriciteit en water zijn aanwezig. Gas kan worden aangesloten vanuit de straat. Voor de verwarming is er de kachel. De afwatering is aangesloten op een septic tank. Telefoon en/of Internet aansluiten is geen probleem.
Huis staat in het dorpje Tapsony. In het dorp wonen een kleine 1.000 inwoners en het is mooi gelegen in een heuvelachtig gebied tussen de wat grotere steden Marcali (20 km) met een mooi (thermaal) bad waar u zeker in de zomer veel (water) plezier kunt beleven en Nagyatád. De dichtstbijzijnde stad is Böhönye op 8 km. Zelfs een dagje naar het Balatonmeer is prima te doen.
Prima woning om direct te kunnen bewonen.
Meeste meubilair is bij de koop inbegrepen. Prijs is in EuroAfbeeldingen
Overige kenmerken
Aantal m2
60
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
1950
Aantal slaapkamers:
1
Aantal badkamers:
1
Ligging

Locatie
Meest bekeken vakantiehuisjes
Vakantiehuisjes bladeren
Informatie

Neem contact op met de eigenaar van deze woning en plan direct met hem of haar de bezichting

Gegevens
Adres