Woning in Varászló, Somogy

Verkoopprijs: € 43590
Beschrijving

Dé notarisvergelijker van Nederland

De woning biedt u de gang, hal/woonkamer, de keuken met eetkamer, 2 grotere en 1 kleinere slaapkamer, een badkamer met douche en een apart toilet.
Gebouwd van leem en steen en waterleiding, badkamer, keuken en de eetkamer zijn vernieuwd.
Perceel is 1.302 m2 groot en op het terrein nog de oude stallen, maar ook een zomerkeuken (met water en elektra), de garage en nog een aparte bebouwing van 2 kamers (nu in gebruik als werkplaats) waar ook water en elektra is en hieronder een kelder. Aan het einde van het perceel is een riviertje.
Aan voorzieningen zijn water en elektra aanwezig. Gas is op het perceel aanwezig. Voor de afwatering is er een septic tank. De woning wordt met houtkachels verwarmd. Telefoon en Internet aansluiten is geen probleem.
U vindt dit object in het dorp Varászló. Dorpje met nog geen 200 inwoners iets ten oosten van Nagykanizsa. In het naburige dorp kunt u prima de dagelijkse inkopen en doen en verder vindt u in Nagykanizsa alle grote winkelketens om uitgebreid te shoppen. In Nagykanizsa ook een leuk centrum, diverse scholen en een ziekenhuis. In de zomer is het goed vertoeven bij het zwembad en als u naar een thermaal bad wilt, dan is het bad van Zalakaros op een 25 km. In de omgeving mooi heuvelachtig landschap. In de omgeving veel uitgestrekte bossen en mogelijkheden tot vissen of jagen.
Leuke woning niet heel ver van de stad en het Balaton waar u snel kunt wonen.Overige kenmerken
Aantal m2
98
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
1302
Aantal slaapkamers:
3
Aantal badkamers:
1
Ligging

Locatie
Vakantiehuisjes bladeren
Informatie

Neem contact op met de eigenaar van deze woning en plan direct met hem of haar de bezichting

Gegevens
Adres