Woning in Vése, Somogy

Verkoopprijs: € 89900
Beschrijving

Dé notarisvergelijker van Nederland

De woning is gebouwd van steen en in 2021 gerenoveerd waarbij er nieuw elektra en nieuwe waterleiding is aangelegd. Er is een nieuwe keuken gekomen en de ramen en deuren zijn vernieuwd (kunststof) en voorzien van rolluiken. Ook is er een nieuw dak op gekomen.
Prima als vakantiehuis, maar ook om permanent te wonen.
U komt de woning binnen via het terras en dan stapt u binnen in de hal vanwaar u naar de 4 slaapkamers kunt (2 grotere en 2 wat kleinere). Ook gaat u vanuit de hal naar een gang van waar u naar de woonkamer/keuken gaat, de bijkeuken en de badkamer en (apart) toilet. Vanuit de keuken kunt u dan weer door naar het terras.
Onder in de woning is er de kelder met de verwarmingsruimte en houtopslag en nog 2 opslag / werk ruimte.Perceel is 3.854 m2 groot en daar een waterput en diverse (fruit)bomen en wat bijgebouwen. Aan het einde van het perceel is er een stroompje.
Voorzieningen als water en elektra zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt centraal verwarmd met de (hout gestookte) kachel. Internet en telefoon kunnen aangesloten worden.
Deze woning gaat u vinden aan een doodlopende straat in het dorp Vése. In het dorp zelf een supermarkt, een dokterspost een school e.d. Vése is een redelijk dorp. Ligt in de regio Nagykanizsa (25 km), Marcali (30 km) en Zalakaros (25 km). De dichtstbijzijnde grotere plaats is Böhönye op een 8 km. Allen grotere plaatsen waar u prima inkopen kunt doen, naar een terrasje gaan, of uit eten gaat. In Zalakaros een thermaal bad. Zelfs een dagje Balaton is goed te doen. Is op een 45 km.
Ruime woning in een leuke omgeving. Prima als vakantiehuis, maar ook om snel permanent te wonen.Overige kenmerken
Aantal m2
150
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
3854
Aantal slaapkamers:
4
Aantal badkamers:
1
Ligging

Locatie
Vakantiehuisjes bladeren
Informatie

Neem contact op met de eigenaar van deze woning en plan direct met hem of haar de bezichting

Gegevens
Adres