Javea

Verkoopprijs: € 950000
Beschrijving

Dé notarisvergelijker van Nederland

Te koop: Ruime villa op twee niveaus met onafhankelijke gastenfaciliteiten, gelegen in een rustige straat van het populaire gebied Cap Marti, dichtbij verschillende voorzieningen en op minder dan 5 minuten rijden van het zandstrand.

Gebouwd in 1975, bestaat het woongedeelte van deze villa uit; ruime veranda met mooi uitzicht, L-vormige woon- / eetkamer met Tosca stenen schouw en balkenplafonds, volledig ingerichte keuken met aparte ingang, 4 slaapkamers met inbouwkasten en 2 badkamers (1 ervan en-suite). Een indrukwekkende interne trap leidt naar de master suite met dubbele deuren op een terras met een goed uitzicht op zee.

Daaronder is een garage voor één voertuig, een opslagruimte, een werkplaats en een bodega. Afzonderlijk heeft de villa twee volledig onafhankelijke gastenfaciliteiten, een met twee slaapkamers en een met een slaapkamer.

De ruime tuin is volledig aangelegd en biedt een oprit met dubbele carport, parking en verschillende zithoeken die volledige privacy bieden. Naast het niervormige zwembad is er een BBQ met een visvijver. De woning is voorzien van airconditioning en de meeste ramen hebben muskietennetten.

Het pand heeft wat achterstallig onderhoud.Overige kenmerken
Aantal m2
480
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
Aantal slaapkamers:
8
Aantal badkamers:
5
Ligging

Vakantiehuisjes bladeren
Informatie

Neem contact op met de eigenaar van deze woning en plan direct met hem of haar de bezichting

Gegevens
Adres