Javea

Verkoopprijs: € 1215000
Beschrijving

Dé notarisvergelijker van Nederland

Te koop bij Villas-Plots: Een grote villa gelegen in een verhoogde positie in de wijk  Puerta Fenicia.
Via de elektrische poort bereikt men de oprit en een garage voor 5 tot 6 auto’s met berging aan de achterkant. Op het hoogste niveau van de villa is een hal die leidt tot een ruimee woon / eetkamer met toegang tot de naya en uitzicht over Javea en de zee.
De woonkamer heeft een dubbelhoog plafond met kroonluchter en een Tosca open haard. De Amerikaanse keuken is onlangs gerenoveerd, met geïntegreerde Bosch apparatuur en eetbar met inductie kookplaat. Ook vanuit de keuken is er toegang tot de naya en aan de achterkant tot de bijkeuken. Op de onderste verdieping is een tweepersoons slaapkamer met inbouwkasten, badkamer en de integrale trap naar de garage.
Op de bovenste verdieping zijn 3 slaapkamers, met inbegrip van de hoofdslaapkamer met eigen badkamer, compleet met hydromassage bad en natte ruimte, kleedruimte en een eigen terras met uitzicht op zee. Daarnaast is er een gastenbadkamer en een mezzanine die momenteel wordt gebruikt als een tweede tv-lounge. Vanaf hier is er toegang tot de achtertuin met gazon, verlichting en volwassen planten.
Ook de voortuin heeft een gazon, met een L-vormige naya met Tosca bogen en een pergola. Een fantastische gezinsvilla met goed verhuurpotentieel en uitzicht over de baai van Javea, op de Montgo en over het historische centrum van Javea.Overige kenmerken
Aantal m2
556
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
1260
Aantal slaapkamers:
4
Aantal badkamers:
3
Ligging

Vakantiehuisjes bladeren
Informatie

Neem contact op met de eigenaar van deze woning en plan direct met hem of haar de bezichting

Gegevens
Adres