Javea

Verkoopprijs: € 445000
Beschrijving

Dé notarisvergelijker van Nederland

Nieuwbouw villa “Redonda Special” met een woonoppervlak van 135m2.
De villa heeft 3 slaapkamers, een in beide vleugels van het lagere niveau en de derde in de toren op de bovenverdieping. Er zijn ook drie badkamers, een en suite in de slaapkamer in de toren, een en suite in een van de slaapkamers beneden alsmede een tweede grote badkamer beneden. Er is een woon / eetkamer die uitkomt op een overdekt terras en bij het zwembad.
De villa is gebouwd op een verhoogd perceel en biedt de mogelijkheid om een ??deel van de onderbouw als berging te gebruiken.
Gelegen in een zeer aangename omgeving op slechts 3 km van het strand van Granedella en op loopafstand van lokale voorzieningen.
De villa is voorzien van dubbel glas en PVC kozijnen, die allemaal voorzien zijn van een decoratieve omlijsting van kunststeen. Er is een waterreservoir van 10.000 liter. De villa heeft een 8x4m niervormig zwembad en een verhoogd terras van 50m2 bij het zwembad. Er is ook een oprit en een parkeerplaats van ongeveer 150m2, en steunmuren van “Rocalla” (natuurlijke rots) van ongeveer 125 m2.Overige kenmerken
Aantal m2
135
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
1014
Aantal slaapkamers:
3
Aantal badkamers:
3
Ligging

Vakantiehuisjes bladeren
Informatie

Neem contact op met de eigenaar van deze woning en plan direct met hem of haar de bezichting

Gegevens
Adres