Javea

Verkoopprijs: € 875000
Beschrijving

Dé notarisvergelijker van Nederland

Te koop bij Villas-Plots: Een villa gelegen in een rustige omgeving ten zuiden van Costa Nova en dicht bij Cala Ambolo en La Granadella, twee van de mooiste stranden van Javea.
Deze moderne stijl villa met een functioneel design heeft twee verdiepingen.
De begane grond heeft een gecombineerde woon- / eetkamer die direct toegang biedt tot het overdekte terras, van waaruit u het terras rondom het zwembad bereikt.
De onafhankelijke en volledig uitgeruste keuken heeft eveneens toegang tot het terras. Aan de andere kant van de hoofdgang is er het gastentoilet en ook de hoofdslaapkamer met een eigen badkamer.
Op de eerste verdieping vindt u twee dubbele slaapkamers, elk met eigen badkamer en directe toegang tot het terras.
Het leefgedeelte van het huis, het overdekte terras, het terras op de eerste verdieping en het grote terras rondom het zwembad zijn allemaal gericht op het zuidoosten en laten de toekomstige eigenaren het hele jaar door genieten van  spectaculaire zonsopgangen en zonovergoten ochtenden.
Er is een ruime tuin, een 9×4 meter infinity zwembad en een parkeerplaats voor 2 auto’s. De villa wordt gebouwd volgens hoge kwaliteitsnormen, met de nieuwste technologieën en materialen op het gebied van verwarming, airconditioning, aluminium timmerwerk, veiligheidsglas, zwembad met volledige installatie en een keuken die is uitgerust met merkapparatuur.Afbeeldingen

*klik op een foto voor een grotere weergave

Overige kenmerken
Aantal m2
260
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
1230
Aantal slaapkamers:
3
Aantal badkamers:
4
Ligging

Vakantiehuisjes bladeren
Informatie

Neem contact op met de eigenaar van deze woning en plan direct met hem of haar de bezichting

Gegevens
Adres