Woning in Borsodszentgyörgy, Borsod-Abaúj-Zemplén

Verkoopprijs: € 52051
Beschrijving

Dé notarisvergelijker van Nederland

Deze woning staat in het mooie dorp Borsodszentgyörgy en biedt u vier kamers, de badkamer, keuken en bijkeuken en onderin de woning nog 2 kamers. In huis dus al lekker wat ruimte. Naast de woning is er nog een pub. Nog steeds als zodanig in gebruik en natuurlijk voort te zetten, maar ook is dit een ruimte welke prima omgebouwd kan worden tot een gastenverblijf.
Perceel is maar liefst 3.500 m2 groot en daar diverse bijgebouwen. Prima perceel om zelfvoorzienend te gaan leven. In de tuin een waterput.
Elektra (ook 380 V), water en gas zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een septic tank. De woning wordt nu verwarmd met een centrale verwarmign op gas of hout. In de pub een houtverwarming.
Borsodszentgyörgy is een dorpje met een 1.200 inwoners in het mooie noorden. Heel net dorp wat als goed bekend staat. Borsodszentgyörgy is een einddorp, heel rustig gelegen in het mooie heuvelachtige landschap en het heeft een prima reputatie.
In het dorp wat winkeltje voor de dagelijkse boodschappen. Op nog geen 10 km vindt u de stad Ózd waar u de grotere inkopen doet doen en waar ook scholen, sportclubs en een zwembad zijn.
Szilvásvárad, bekend van de paarden vindt u op een 20 km en dan iets verder door en u bent in de prachtige stad Eger waar het vooral in de prima binnenstad prima en gezellig vertoeven is.
Lekker ruim huis met de mogelijkheid iets om handen te hebben met de pub, of een gastenverblijf.Overige kenmerken
Aantal m2
140
Inhoud m3:
Perceeloppervlak m2:
3500
Aantal slaapkamers:
3
Aantal badkamers:
2
Ligging

Meest bekeken vakantiehuisjes
Vakantiehuisjes bladeren
Informatie

Neem contact op met de eigenaar van deze woning en plan direct met hem of haar de bezichting

Gegevens
Adres